Сватбена агенция

Защо Ви е нужна нашата помощ?

За да спестите време, нерви и грижи. За да сте отдадени един на друг в този ден, без да се суетите, притеснявате и отвличате вниманието си. За да усетите емоцията от празника в цялата и пълнота. За да споделим с Вас дългогодишния си опит, идеи, предложения и всички работещи формули за един перфектен сватбен ден. За да Ви изслушаме и отговорим на Вашите въпроси. За да разсеем тревогите Ви с присъствието си. За да си спомняте с умиление и топли чувства сватбата си! От Вас зависи степента ни на ангажираност с Вашето тържество – частична или цялостна. Ценим своята репутация и носим отговорност за всяка сватба, на която сватбена агенция “Свят за двама” дава живот.


Какво можем да направим за Вас?

  • Подбор на локации за събитието – ресторанти, църкви, места за ритуали и фотосесии.
  • Осигуряване на професионални екипи за озвучаване, заснемане, осветление, пиротехника, 3D мапинг, кетъринг, професионални водещи, танцови и музикални формации и артисти, шоу-програми, пред и следсватбени мероприятия, транспорт за гостите, екипи от професионални фризьори и гримьори, сватбен автомобил с шофьор и др.
  • Организиране на граждански, църковен и изнесен ритуал (действителен или по артистичен сценарий).
  • Изготвяне на визия и декорация за ресторанти, ритуали и всички други места изискващи украса – градини, басейни, стени, тавани, кът със сладости, фото-ъгъл, място за поздрави и пожелания, място за подаръци.
  • Отпечатване на цялостна сватбена полиграфия – покани, поименни картички, менюта, номера на масите, табло за настаняване, книга за пожелания, кутия за пари.
  • Грижа за всички детайли, необходими за сватбата – сватбена флористика (букети, бутониери, гривни, венчета, украса за сватбен автомобил); помощ при избор на халки и сватбени тоалети; набавяне на подаръчета за гостите и всички аксесоари за църковен и граждански брак; осигуряване на сватбена торта.
  • Съставяне на сценарий – артистичен и почасов. Планиране на всички услуги. Стиковане на всички подизпълнители. Правилно подреждане на приоритетите. Съобразяване на цялостната концепция с Вашия бюджет. Разговори и срещи с всички екипи, ангажирани за вашето събитие. Посрещане и настаняване на гостите. Координиране на сватбения ден от професионален сватбен агент до последния ритуал.

Подреждането на тази цветна мозайка в едно прекрасно пано не е лесна работа, но Вие няма нужда да знаете защо! Доверете се на сватбена
агенция“Свят за двама”, за да бъде крайния резултат в превъзходна степен. Никой не е равнодушен към добрия вкус и красота!
Нещата, които правим за клиентите си, независимо от името на техния празник – сватба, кръщене, юбилей или парти, винаги предизвикват щастие, възторг, а понякога и сълзи на умиление!