За нас

Нашата философия

Сватбена агенция “Свят за двама” подкрепя любовта във всичките и прояви. Вярваме, че сватбата е прекрасен завършек на всеки любовен път! Обичаме работата си и влагаме цялата си душа в нея. Всичко започва от любовта – Вашата един към друг, и нашата към основното ни дело – създаване на щастие! Можем да сме част от Вашата семейна история, а Вие – от нашата пъстра галерия с идеи и образи.

Според сватбена агенция “Свят за двама” всички младоженци заслужават най-хубавото време, най-вълнуващата сватба, най-усмихнатите гости!


Нашата концепция

  • Това е Вашият ден! Всичките Ви идеи, желания, емоции и мечти са важни!
  • Внимание към детайлите, специалните сценарии и акценти. Те правят индивидуалността и цялостната хармония на всяко едно събитие.
  • Правилното разпределение на бюджета води до отлично съотношение между качество, цена и добро настроение.
  • Сватбата и нейната подготовка носят лекота, радост и комфорт от съвместната работа между нас и младоженците. Доверието е задължително!
  • Стойността на всеки празник зависи от броя на гостите, неговата локация, броя на услугите и екипите, които ще работят по неговата реализация. От значение е и вида и количеството на декорациите. Нашият хонорар се определя от времето на ангажираност, мащаба и усилията, вложени от нас в организацията, стиковането и координирането на тържеството. Като хора творци имаме гъвкав подход и изготвяме индивидуални оферти, съобразени с Вашия бюджет.