Други събития

Вече знаете – основното ни дело е създаване на щастие! Щастието е в идеалните моменти от живота ви, които неизменно са свързани с близки до сърцето ви хора. Всичко, което искате да им кажете и покажете, с наша помощ, ще се превърне в един емоционален празник. Няма да останат равнодушни дори и най-прозаичните души! Вашата мечтателност е истинско вдъхновение за нас! Основната ни позиция е нестандартен подход към всички празници. Ориентирани сме към клиентите, на които са им омръзнали обикновените неща, и които са готови да се увлекат далеч от стереотипите.

Каквото и да е това, което ви кара да търсите необикновен начин да го изразите, то е истинско и трябва да бъде запомнено и споделено! Нашата скрита камера ще свърши тази работа и ще зарази с вашите емоции след това важните за вас хора. Внимание! Очакват ви неподправени реакции и откровения!

НЕ на скуката, еднообразието и посредствеността!
ДА на оригиналността и чувствената атмосфера!

Обяснение в любов. Романтични изненади

love-3Това са съкровенни, важни и лични неща. Не е лесно да споделиш чувствата си. Някои искат това да стане тихо, насаме, “на ушенце”. Други искат целият свят да разбере за чувствата им. Какъвто и тип да сте трябва да помните, че това, което предстои да се случи ще бъде етап от отношенията ви. Винаги се ръководим от вашите особенности и тези на хората, които ще получат посланията ви. Важното е всичко да е красиво и неочаквано!

Разкажете ни за вас и за скъпите на сърцето ви хора, и ние ще помогнем да възтържествува любовта, добрите и мили чувства и романтичните изживявания.

Пригответе се за сълзи и приятен шок!

Предложение за брак

marry-me-4Един от най-щастливите мигове от живота ви. Изпълнете го с нежност, смисъл и красота. Ние от сватбена агенция “Свят за двама” ще ви помогнем да го направите така, че да чуете желания отговор. Нужна ви е смелост и оригиналност! Изумете своята избраница с неподправени емоции и възторг. Предложете и своята любов и и покажете, че ще продължавате да правите това, докато тя ви показва, че го иска! Нека тя разбере, че откакто сте заедно сте станали по-добри, по-отговорни, по-спокойни и по-щастливи.

Без значение какъв е начинът – трогателен и личен или публичен и с чувство за хумор, вълнувайте са за отговора, а не за детайлите около самото предложение.

Ние ще се погрижим за тях!

Ергенско и моминско парти

party-8Това не са обикновенни купони по случай сватбата. Това са вашите лични купони! На тях всичко се случва така, както вие го искате. Тези интересни истории ще разказвате след това с умиление и смях още дълги години! Сега е моментът да експериментирате, да сбъднете някои свои детски мечти, да лудувате и да угодите на душата си. И помнете – само позитивни емоции и нищо друго! Предсватбеното напрежение си казва думата – разсейте го!

Годишнина от сватбата. Подновяване на обетите

anniversary-9И ако това не е повод да си благодарите един на друг и да си кажете неща, за които не ви е стигнало времето, кое тогава е? Нашите необикновенни идеи ще ви помогнат да учудите половинката си, да я зарадвате и да и покажете, че имате по-богата фантазия, отколкото тя е предполагала. Предлагаме ви, на специално направен от нас романтичен ритуал, да се вречете отново във вярност и топли чувства един към друг. Ако нямате пряко отношение към годишнината, а събитието касае ваши близки, това може да е вашият идеален емоционален подарък към тях! Виновниците за тържеството ще ви бъдат благодарни и ще помнят всичко дълго време!

В името на любовта

В името на любовтаЕднополовите двойки в България все още не могат да се регистрират официално като такива. Ние можем да им помогнем да се обвържат тържествено само пред своите близки и приятели. Ще направим за тях специална брачна церемония, на която те да си кажат ‘Да’ един на друг, и да разменят своите брачни клетви и пръстени под звуците на Менделсон.

“Свят за двама” подкрепя любовта във всичките й прояви! Смятаме, че винаги когато две близки души се обвързват и решават, че са открили своята втора половинка, в космоса се излъчва положителна енергия. Нека не невротизираме съзнанието си с осъдителни мисли. Всеки взима своето решение за партньор в живота сам, а ние го превръщаме в празник, независимо какво е то!

Фабриката ни за щастие не спира да работи и е отворена за всички, които обичат истински!

Юбилеи

anniversary-14От вас се иска само да съберете най-скъпите и близки за вас хора и да определите деня на празника. Всичко друго ще направим ние.
Без значение е дали ставате на 10 или на 10+10+10+10+10! Нека на този ден веселието е господар, нека горят свещи, нека тортата е необикновенна!
Интересните атракции, организирани от сватбена агенция “Свят за двама”, ще заредят с добри емоции вашият купон. И знайте – на всяка възраст може да преоткриете хората и света около вас!

Кръщене

КръщенеВ този ден Бог идва на Земята за да озари душата на кръщелника. Велико тайнство и празник за нас християните. Можем да ви помогнем на този ден радостта да изпълни вашият свят. Ще ви предложим интересни покани за гостите, малки подаръчета за спомен от празника, всичко необходимо за църквата, най-оригиналната торта и най-специалните сладкиши. Украсата на храма и ресторанта, направена от нас, ще превърне този светъл ден в незабравимо усещане и ще ви помогне да споделите с близките си вярата и любовта. Често организираме кръщенета на рожбите на нашите младоженци. Случвало се е и обратното – кръщенето на някое бебче да предхожда сватбата на мама и тати. Всъщност това не пречи да спазим всички традиции и да се почувствате на този ден малко по-прощаващи и по-разбиращи!

Детски празници

Детски празници Доказано е: тортите, сладкишите и сладоледът са много по–вкусни в подходяща компания! “Свят за двама” ще осигури за празника на вашия малчуган професионални аниматори, клоуни, живи статуи, приказни костюми, парти артикули, забавни програми, изключителни торти и всички тези неща, превърнати в уникални снимки от нашия фотограф.

“Не скучай” е нашият девиз! Да живее смехът! Ще забъркаме за малките палавници страхотен коктейл от танци, игри, музика и емоции. Специалните атракции с балони – всевъзможни фигури, балонен дъжд, балони с напечатани имена, гарантират отлично настроение и за децата и за възрастните.

Хайде заедно да направим скуката на пух и прах, и с усмивки да прогоним мрачните мисли! Доверете ни се и всичко ще бъде вкусно, смешно и интересно!

Фирмени тържества

Фирмени тържестваС колегите сте решили да отбележите нещо – ваша си работа какво! Да е празнично, красиво и весело и да не прилича на другите фирмени партита! Такива празници са чакани от всички, те сплотяват всички, изваждайки на показ “неработните страни” на колегите. Имаме индивидуален подход към тези тържества, защото те могат да бъдат различен тип.

Можем да организираме за вас официален банкет в бална зала, на който да поканите вашите специални гости и чуждестранни партньори. Ще ви осигурим първокласен кетъринг, обслужване и оборудване. И още – подходящо озвучаване, осветление и декорация. И още — най–добрите водещи, изпълнители и шоу програми!

Ако желаете мероприятието да е тип коктейл и обстановката да е по-непринудена и лежерна, пак сме на вашите услуги!
Можем да ви предложим различни варианти на фирмени тържества в зависимост от вашите предпочитания, бюджет, интереси и фирмени традиции. Важното е всички да се почувстват част от един екип и да се забавляват истински. Който добре работи го заслужава!

Нумерология + любов = на сватба

numerologia-2Когато става дума за брак, за избор на година и дата, нумерологията може да даде съвет и да ви каже подкрепя ли съдбата плановете ви. Вслушайте се в този съвет за да се превърне сватбата в красиво начало на семейната ви история. С помощта на нумерологията ще разберете дали сте от двойките ‘създадени един за друг’ или ви предстои да научите много нови уроци, за да станете по-добри хора и да бъдете по-добри съпрузи.

Нашата нумероложка Жаклин Матлиева е ученичка на известната българска нумероложка Нели Колева. Уникалната и нумерологична система дава възможност чрез вибрацията на рождената дата да се получи информация за характера на човек, неговите качества и умения, благоприятни и неблагоприятни периоди през които преминава. Нумерологичната синастрия е анализ на рождените дати на двамата партньори и отговаря на въпросите, които всеки си задава. Има ли съвместимост с човека до него? Какво би ви приближило или отблъснало един от друг? През какви етапи ще преминава дадена връзка? Кога е най-добрият период за промени в живота ви? Коя е най-подходящата дата и месец за сватба?

Нумеролагията ще ви подскаже кой, какво и кога? Открийте отговорите! Познанието дава сила и ни прави силни!