Колко струва

“Няма нещо на този свят,което някой да не може да направи малко по-зле и да го продаде малко по-евтино. Хората, ориентиращи се само по цените, често стават жертви на този факт.Глупаво е да платиш прекалено много, но още по-лошо е да платиш твърде малко. Ако платите повече Вие губите някаква сума. Ако пък дадете много малко пари, има опасност да загубите всичко, защото закупеното може да не изпълни предназначението си.”
Джон Ръскин

Какво можем да добавим към казаното от Дж. Ръскин? Истината е една – законите на икономиката не позволяват да получиш нещо наистина ценно прекалено евтино.

Като на хора-творци на нас ни е трудно да Ви определим някакви типови цени. „Пакетите“, които може би сте срещали в другите сватбени сайтове за нас са ограничаващи или задължаващи. Практиката ни показва, че всички младоженци имат различни идеи и предпочитания, за да бъдат вкарани в рамките на няколко пакета. Обещанията за помощ, съдействие и съвети също са ненужни, тъй като наемайки една сватбена агенция Вие трябва да ги получите безусловно!

Всички младоженци искат сватбата им да не е шаблонна, не изисквайте от нас тогава шаблонни цени за всички! Запомнете! Стойността на Вашият празник изцяло зависи от Вашите желания и възможности. Можем да украсим цялото тържество с каскади от естествени цветя, а може и всички роднини да надуят по един балон и ресторантa пак ще е украсен! Излиза, че цената зависи от количеството и вида на материалите за декорация и от времето, мащабите и усилията, вложени в организацията на събитието Ви. При всяко положение ще оптимизираме разходите Ви и няма да надскачаме определения от Вас бюджет. Затова не се колебайте да споделите с нас неговите рамки, мислейки че така ще Ви излезе по-скъпо. Само помнете, че има неща без които празникът не може да стане ХУБАВ.

Молим да се отнесете с разбиране към следното!

Решили сте да потърсите помоща на сватбена агенция. Не отъждествявайте услугите на агенцията с декораторските услуги. Преценете първо от какво имате нужда – от няколко аранжировки със сезонни цветя и балони или от цялостна стилистика, организация и координация на тържеството Ви. Първото може да бъде изпълнено от всеки цветарски магазин, декораторска фирма, дори и от почти всеки ресторант вече. Второто е това, заради което се нуждаете от агенция. То е и нашата страст! Ние разработваме цялостна концепция на Вашия празник и даваме отговори на въпроси като: къде да се случи той; каква да е визията му; по какъв сценарий да протече; кои са най-подходящите, като ценови категории професионални екипи за Вас, в зависимост от бюджета Ви; какви артикули са Ви необходими; как да се забавляват и да се чувстват комфортно гостите Ви; как да избегнете всевъзможни тревоги, грижи и разходи; как да разпределите правилно приоритетите и времето си; какви са алтернативите на всички сватбени услуги и стоки и как да направите правилния избор? По време на предсватбената подготовка и в деня на събитието сме винаги до Вас – готови да помогнем за всичко във всеки един момент!

Ето това прави сватбената агенция, затова не се учудвайте, че имаме хонорар. Всичко, което изброихме, отнема месеци труд, усилия, разговори и срещи. Дори декорациите ни са по специални тематични проекти и са индивидуални за всяка сватба със собствени идеи и детайли, така че всичко да е стилно, ярко, разчупено и необикновено.

Ако имате нужда само от декорация, но желаете тя да е различна и с акценти, създадени специално за вас, сватбена агенция “Свят за двама“ ще направи това с помоща на богатия инвентар от съдове, платове, съоръжения и най-вече от идеи, които притежава! Хонорарът в такива случаи е 200лв и включва:

  • Посещение на мястото на събитието
  • Предложения за тема или акценти на сватбата
  • Изготвяне на концепция за визия и стил на декорацията и съобразяването и с бюджета Ви
  • Предложения за декорация на ритуалите и други места, изискващи украса
  • Две срещи за уточняване на всички подробности и детайли

Ако нашата степен на ангажираност с Вашето тържество е по-голяма и надхвърля декорирането, то и хонорарът ни е по-висок. Той обикновено е от 8 до 10% от цялостния бюджет на услугите и артикулите, предоставени от нас. Стремим се към гъвкав подход по въпроса за цените. Винаги търсим възможност за повече варианти в рамките на бюджета Ви. За клиентите си изготвяме индивидуални оферти и ги обсъждаме лично с тях (повече информация тук).

Доверете ни се да направим празника Ви до “ключ”, т.е. да осигурим всички сватбени услуги и артикули, да стиковаме и координираме всички етапи от предсватбената подготовка, както и от самото тържество, за да бъде резултатът в превъзходна степен! Ако решите да работим заедно – между Вас и агенцията се подписва двустранен договор.

Така че… заповядайте!


Колко струва това? – най-често задаваният въпрос към нас. Какво се очаква от една сватбена агенция да предостави на клиента преди да бъде подписан договор между тях? Скъпи младоженци, не очаквайте подробни сценарии, презентации и скици. За тези неща са необходими усилия и време, които нито един истински професионалист няма да пилее на вятъра. Готови сме да се срещнем с Вас, да Ви разкажем всичко за сватбите и за начина ни работа, да Ви напишем ориентировъчна оферта и да отговорим на Вашите въпроси. Не можем обаче, още след първата среща да Ви покажем нагледно как ще изглежда всичко до най-малката подробност. Първо, защото все още не Ви познаваме достатъчно и нямаме пълна информация за предстоящото събитие. Второ, защото детайлната разработка на сватбата е истински труд на много хора, и да го правим в отговор на всяко запитване по пощата няма да ни стигнат силите. Не се съмнявайте, всичко ще получите! Даже повече от очакваното, но само след като станете наши клиенти! Как да прецените дали искате това? Просто разгледайте нашите сватби от страница Галерия. Те са реални, а не свалени от интернет картинки или някакви композиции, сътворени само за снимка. Елате на среща с нас, запознайте се с нашата оферта и ако всичко съвпада с Вашата представа за идеална сватба – ние сме Вашата сватбена агенция. Ако харесвате нашата работа – просто ни се доверете! Само при това условие можем да гарантираме,че сватбата Ви ще се превърне в най-хубавия ден от живота Ви!

Нека внесем известна яснота по въпроса за цените, като Ви дадем някои приблизителни параметри. Сватбите може да са в различен ценови диапазон. Нашата работа започва от момента, в който подпишем договора с Вас. По време на личните ни срещи ще коментираме и уточним Вашия ценови вариант и ще изчистим всички подробности от офертата.

Ценим своята репутация и носим отговорност за всяка сватба, на която даваме живот. Всички знаем, че хубавите неща си имат цена и перфектният празник не е изключение!